NÅR LEVETID, PERFORMANCE & TOTAL COST OF OWNERSHIP BETYDER NOGET

Det korrekte kabelvalg vil optimere solcelleanlæggets ydelse på kort og lang sigt. Kablerne der anvendes til solcelleanlæg skal kunne modstå de mest krævende forhold.

 

Hos Scankab vil vi anbefale, at du som installatør, rådgiver og/eller bygherre stopper op en ekstra gang og tjekker om de kabler, du normalt anvender også lever op til de krævende forhold.

 

HALOGENFRIE KABLER MED ET EKSTRA HØJT SIKKERHEDSNIVEAU

 

Alle vores TOPSOLAR H1Z2Z2-K solcellekabler, der leveres direkte fra lager, produceres på egne fabrikker, i halogenfrit materiale og er godkendt i henhold den høje CPR-klasse Cca.

Læs mere om CPR her.

Så er du involveret i store som små projekter, hvortil der skal anvendes solcellekabler og forsyningskabler, så kontakt os på tlf. 7020 3455.

 

 

 

 

 

 

 

OPTIMÉR ANLÆGGETS LEVETID & PERFORMANCE

Der findes mange forskellige kvaliteter af solcellekabler på markedet. Optimer din performance og levetid og dermed anlæggets "Total cost of ownership" ved at vælge den bedste kvalitet. Det er vi hos Scankab garant for.

 • Halogenfrit materiale
 • Fortinnet og fleksible kl. 5 CU-ledere
 • 30 års levetid ved en 90° C installation
 • Godkendt til en mærkespænding på op til 1,8 kV
 • Reduceret kabeldiameter med metermærkning
 • Produceret med TÜV certifikat
 • Ekstra højt sikkerhedsniveau - Cca (EN50575)
 • Tilgængelig i en armeret version
 • Leveres på tromler eller ringe efter kundens behov

 

 

 

PRODUKTFOKUS: 

Kablerne i et solcelleanlæg udgør typisk kun omkring 4-5% af de samlede omkostninger, men de kan have betydelig indvirkning på slutresultatet. 

 

 

ANSVARLIGE FABRIKKER

Et ca. 16.000 m² stort solcelleanlæg pryder taget på vores fabrikker i Spanien, og det betyder, at fabrikkerne er 100% selvforsynet med grøn energi.

​Solcelleanlæggene er selvfølgelig installeret med vores egne solcellekabler. 

Her kan du se en lille film af installationen på taget af vores fabrikker. Der er brugt næsten 100.000 meter solcellekabel. 

 

KONSTRUERET TIL KRÆVENDE FORHOLD

Kabler der bruges i solpaneler, adskiller sig fra kabler, der bruges i industrielle installationer, idet de skal være designet til at modstå de barske klimaforhold som:

 • Regn
 • UV-påvirkning
 • Ekstreme temperatursvingninger

Kablerne i et solcelleanlæg udgør typisk kun omkring 4-5% af de samlede omkostninger, men de kan have betydelig indvirkning på slutresultatet. 

LET AT HÅNDTERE

Solcellekablerne fra Scankab udmærker sig ved sine yderst fleksible fortinnede kl. 5 kobber-ledere og den reducerede kabeldiameter, der gør kablet lettere at håndtere og montere.

 

GITTERBAKKER TIL SOLCELLEANLÆG


Husk, at vi også lagerfører et komplet sortiment af det unikke BLACK C8-gitterbakkesystem, som er optimalt til solcelleanlæg.

BLACK C8 har en højere korrosionsmodstand end traditionelle vamgalvaniserede produkter på markedet.

Æstetisk giver den sorte overflade en mere integreret løsning - med sorte kabler, sorte tage og sorte solcellepaneler.

 

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at rådgive dig om vores sortiment af solcellekabler, så giv os et kald, og lad os finde den rigtige løsning sammen.

Har du brug for et demobesøg, så kommer vi gerne forbi og viser produkterne.