FIBERKABLER TIL DEN DIGITALE INFRASTRUKTUR

I en teknologidrevet verden er fiberkabler essentielle for enhver virksomheds digitale infrastruktur. Hos Scankab Cables er vi stolte af at være en anerkendt producent og leverandør af fiberkabler af høj kvalitet, der lever op til de høje standarder, som den digitale infrastruktur stiller.

Scankabs innovative fiberkabler er nemlig nøglen til en vellykket digital infrastruktur.

De styrker virksomheders digitale infrastruktur af tre vigtige årsager:

  1. De muliggør højhastigheds-dataoverførsel, der hjælper virksomheder med at forblive agile og effektive i en digital tidsalder.
  2. De øger sikkerheden i den digitale infrastruktur, fordi de er designet til at levere dataoverførsel hurtigt og sikkert.
  3. De imødekommer behovet for fremtidssikrede løsninger, fordi de opfylder de fremtidige teknologiske krav, der sikrer, at virksomhederne altid er på forkant.

SCANFIBER® - ET ALSIDIGT SORTIMENT

Hos Scankab Cables er sortimentet af fiberkabler en alsidig vifte, der er skræddersyet til at imødekomme diverse krav inden for forskellige industrier. Uanset om du arbejder inden for industri, marine, om du har brug for fleksible eller brandsikre kabler, har vi det rette kabel til opgaven.

 

Vores SCANFIBER® Industry og SCANFIBER® Marine serier er designet til at imødekomme specifikke krav inden for industrielle og maritime opgaver. SCANFIBER® Outdoor og Indoor serierne dækker opgaver, der strækker sig fra udendørs installationer til indendørs netværksbehov.

Hvis du har brug for fleksible og robuste kabler, er vores SCANFIBER® Flex-kabler perfekt til opgaven, mens vores funktionssikre SCANFIBER® Fire-kabler imødekommer kravene til de opgaver, der kræver høj brandsikkerhed og kabler, der skal være operationelle under brand.

Produceret med fokus på præcision og kvalitet

Vores fiberkabler fremstilles ved hjælp af topmoderne teknologi og strenge kvalitetskontrolprocesser for at sikre en optimal ydeevne og holdbarhed af kablet. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet, og kablerne er designet til at modstå barske vejrforhold, korrosive miljøer og høje temperaturer.

Her er et udvalg af vores brede sortiment af fiberkabler

HØJTYDENDE FIBERKABLER TIL ALLE BRANCHER

Scankab er din pålidelige partner inden for avancerede fiberkabel-løsninger. SCANFIBER®-serien er skabt med henblik på at imødekomme de strenge krav og forskellige behov, der findes på tværs af forskellige brancher og applikationer og til at sikre effektiv og sikker overførsel af data. Det omfattende sortiment er designet til at optimere kommunikation, pålidelighed og driftssikkerhed i en række applikationer.

Vores SCANFIBER®-kabler gør det muligt at overføre store mængder data over lange afstande med høj hastighed.

Derfor er de helt fundamentale og flittigt brugt i kommunikationsnetværk inden for både telekommunikation, finanssektoren, luftfart samt til kommunikation og overvågning i forbindelse med offentlige transportsystemer. Af samme årsag er fiberbaseret bredbånd eftertragtet - fordi det giver hurtigere internetforbindelser sammenlignet med traditionelle kobberkabler.

Hvor kan vores SCANFIBER®-serie anvendes?

DATACENTER OG INTERNET

 

Netop fordi vores SCANFIBER®-kabler er ideelle til at overføre store mængder data over lange afstande med høj hastighed, er de flittigt brugt i datacentre, hvor man netop lægger vægt på pålidelighed og hurtig dataoverførsel.

> Læs mere om kabler til datacentre

INDUSTRIEL AUTOMATION

 

Vores SCANFIBER®-kabler bruges ofte i industriel automation. Her bruges de til at oprette pålidelige forbindelser mellem sensorer, styringssystemer og andre enheder for at optimere produktionsprocesser.

> Udforsk kabler til industrien

ENERGI

 

Inden for energisektoren er vores SCANFIBER®-kabler flittigt brugt til overvågning og styring af energinet, herunder smarte elnet, fjernaflæsning af målere og automatisering af kraftsystemer.

> Dyk ned i energisektorens kabler

CPR-KLASSIFICEREDE FIBERKABLER

Hos Scankab lagerfører vi et omfattende udvalg af CPR-klassificerede kabler, der opfylder produktstandarden EN50575. Det gælder også vores sortiment af fiberkabler, hvor de fleste typer er CPR-klassificerede.

Vi er stolte af at være anerkendt af Dansk Standard som en pioner på overholdelse af CPR-klassificeringerne.

Konstant opdaterede og lagerførende

Vi holder os konstant opdateret på de seneste og spirende lovkrav og standarder for CPR-klassificerede kabler, og vores lager omfatter også kabler med de højeste brandklasser. Så stiller opgaven krav til brandhæmmende kabler, er vi klar til at levere.

Find hele sortimentet af fiberkabler her

SCANKAB CABLES - DIN FORETRUKNE LEVERANDØR AF FIBERKABLER

Når du vælger Scankab Cables som din leverandør af fiberkabler, kan du være sikker på, at du får et pålideligt kvalitetsprodukt, der vil præstere konsistent over tid.

Vores engagement i kvalitet, kombineret med vores omfattende viden og ekspertise, gør os til det perfekte valg for alle dine kabelbehov.

Vi tror på at vælge de bedste råmaterialer, implementere strenge kontrolforanstaltninger og anvende den nyeste teknologi i alle vores produkter.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Vi er altid glade for at høre fra vores kunder og interesserede, og hjælper på enhver mulig måde med afklaring af kabler til projekter. Vores kontaktformular er en nem og bekvem måde at komme i kontakt med os, uanset om du har spørgsmål, bekymringer eller feedback om vores services.