FÅ HJÆLP TIL DINE KABELSPØRGSMÅL

Som rådgiver ved du, hvor vigtigt det er at specificere de rigtige kabler til dine opgaver.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt de kabler, du vælger til en specifik opgave, er tilgængelige på markedet, eller om der er noget særligt, du skal være opmærksom på, så kan vi hjælpe dig.

 

SÅDAN FÅR DU LET KLARHED OVER MULIGHEDERNE

Hos Scankab har vi besluttet at oprette en rådgiver-hotline på tlf. 7020 3455, hvor du som rådgiver altid er velkommen til at høre om vores erfaringer og viden om kabler - både før og under projektets udførelse.

  • Produktbehov / krav til den specifikke opgave
  • Produkternes tilgængelighed
  • Minimums-mængder
  • Typiske leveringstider
  • Teknisk dokumentation

 

SØG I VORES PRODUKTDATABASE

Du kan altid finde vores datablade online, og de indeholder en omfattende oversigt over vores produkter og deres tekniske specifikationer. Søg i vores produktdatabase for at finde mere information og vælg de kabler, der passer bedst til din specifikke opgave.
Vores datablade er en pålidelig og omfattende kilde til at få de nødvendige tekniske oplysninger om vores kabler, så du kan træffe de rigtige beslutninger og sikre, at projektet forløber problemfrit.

 

Vi har gjort det nemt for dig at finde de rette kabler. Med vores kabelfinder kan du filtrere på en lang række parametre; herunder halogenfri, skærmet, armeret og meget mere. Det betyder, at du altid kan være sikker på at finde det rette kabel, som passer til dine behov, mens du sparer tid og ressourcer. 

Prøv vores kabelfinder her

FÅ HJÆLP TIL FØRINGSVEJE

Vi er ikke blot leverandører af føringsveje; vi er din tekniske partner, der sikrer, at dine installationsprojekter udføres med ekspertise og præcision. Fordi vi har en stor viden omkring kabler har vi en helt naturlig forståelse for de udfordringer man som installatør møder, når der skal installeres kabler. Derfor kan vi med tryghed sige, at vi er eksperter i føringsveje.

Men hvorfor vælge os som leverandør af føringsveje?

Teknisk Know-how

Vores team af eksperter besidder dybdegående teknisk viden og erfaring, der sikrer, at vi forstår kompleksiteten af føringsvejsteknologien og kan imødekomme dine unikke krav.

Stort lager

Vi er din one-stop-shop med et omfattende lager, der ikke kun omfatter føringsveje, men også alt nødvendigt tilbehør, herunder rustfri komponenter. En komplet løsning fra én pålidelig kilde.

On-site hjælp

Vi går ud over standardleverancer. Vores dedikerede team tilbyder on-site hjælp, så vi kan komme ud til din lokation og finde den optimale føringsvejsløsning til dine specifikke behov.

ER DU OPDATERET PÅ CPR-REGLERNE?

Som en ansvarlig producent følger vi CPR-reglerne, og alle vores kabler er testet og godkendt i henhold til disse standarder.

Vi har desværre erfaret, at der i flere projekter, pga. tvivl om kablernes tilgængelighed, undervejs i projektet konverteres til forkerte kabeltyper, specielt inden for CPR-klasserne. Vi opfordrer dig til at se vores CPR-film og blive opdateret på de gældende CPR-regler for at sikre, at dit projekt overholder alle standarder og krav 👉

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine kabel-spørgsmål og sikre, at du får de bedste produkter til din opgave.

Kontakt os i dag for mere information.

 

 

 

KONTAKT OS FOR RÅDGIVNING