OPTIMER DINE PROJEKTER MED DE RETTE KABLER

Som installatør er tid og effektivitet afgørende for din bundlinje. Hos Scankab Cables tilbyder vi fleksible kabler, føringsveje og en døgnåben webshop med dag-til-dag levering, så du kan spare værdifuld tid og opnå bedre resultater på dine projekter.

Vores sortiment af kabler inkluderer alt fra standardkabler til specialløsninger, så du kan være sikker på at finde det, du har brug for til dine projekter. Vi er også stolte af at tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger og rådgivning fra vores erfarne tekniske team.

Vi har gjort det nemt for dig at finde de rette kabler. Med vores kabelfinder kan du filtrere på en lang række parametre; herunder halogenfri, skærmet, armeret og meget mere. Det betyder, at du altid kan være sikker på at finde det rette kabel, som passer til dine behov, mens du sparer tid og ressourcer. 

Prøv vores kabelfinder her 👇

FIND ALLE VORES INSTALLATIONSKABLER HER


VORES FLEKSIBLE KABLER SPARER DIG FOR MANGE MANDETIMER

Vores kabler er specielt designet til at gøre installationerne hurtigere og mere arbejdsvenlige, hvilket vil spare dig for mange mandetimer. Derfor er kabler fra Scankab det optimale valg for dig!

 

 

 

 

 

 

 

BESTIL NÅR DET PASSER DIG PÅ SCANKAB.DK

Vi har desuden gjort det nemt for dig at bestille online på vores webshop, hvor du kan få adgang til vores fulde sortiment af kabler og føringsveje.
Vi tilbyder hurtig levering fra dag-til-dag, så du kan være sikker på at få dine varer i tide til dit projekt.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, kan du kontakte vores kundesupport på telefonnummeret 7020 3455 eller anmod om adgang til webshoppen 👉

 

 

 

 

 

GLEM IKKE VORES UDVALG AF FØRINGSVEJE

Scankab Systems Føringsveje

Ekspertise i føringsveje til installationer

Vi forstår vigtigheden af effektiv og sikker energioverførsel i professionelle installationer, og derfor leverer vi markedets førende kabler til elektrikere og installatører. Men vi leverer mere end blot kabel. 

Vi kan også levere rustfrie føringsveje, der udvider vores engagement i høj kvalitet. Vores brede sortiment inkluderer bl.a. kabelstiger, kabelbakker, gitterbakker og ankerskinner hvilket gør os til din foretrukne partner for føringsveje i enhver installation.

 

Se vore store udvalg her ⬇️

UNDGÅ TUNGE LØFT OG FLYT DINE KABEL-TROMLER HURTIGT OG LET

Vi ved, at tunge kabeltromler kan være en udfordring på byggepladsen, og derfor tilbyder vi vores populære kabelvogn.

Vores kabelvogn er robust bygget, men stadig let at manøvrere rundt med, og den kan anvendes til en lang række forskellige kabeltyper, herunder lette installationskabler, styrekabler, CTS-kabler og ABA-kabler.