SCANKAB STARTEDE SOM KABELINDUSTRIENS SVAR PÅ "GARAGEROCK"

Helt fra starten i 1992 var Scankab en oprører i kabelbranchen. Fra et lager i garagen udfordrede Scankab markedet for kabler, som var domineret af ganske få aktører. I dag er det stadig en del af virksomhedens DNA at sætte nye standarder for branchen.
Senest har Scankab markeret sig som frontløber inden for brandsikrede kabler (CPR).


Totalleverandør
Scankab udvikler, producerer og leverer kvalitetskabler og føringsveje til el-installatører, industri, marine- & offshore, infrastruktur og energi.
Siden 2004 er den vestfynske virksomhed adskillelige gange blevet hædret som gazelle af Børsen. Scankab beskæftiger 42 medarbejdere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaber i Norge og Sverige. I 2015 udvidede Scankab kabelforretningen med føringsveje. Kombinationen af over 3500 kabeltyper på lager, det bredeste sortiment af føringsveje og en udpræget tæft for kundeservice, gør Scankab til en attraktiv totalleverandør på kabelmarkedet.

INFO

 

 

Morgendagens kabelleverandør
Teknologien og samfundet har ændret sig markant i de 25 år, Scankab har eksisteret. Men én ting har ikke ændret sig. Verden har brug for kabler.

”Jo mere der bliver af trådløse forbindelser, jo mere skal der bygges effektenheder, som kræver kabler”

 

Med morgendagens løsninger inden for kabler bliver Scankab ved med at sikre virksomhedens fortsatte udvikling og konkurrencedygtighed.

Følg Scankab på LinkedIn og Facebook.