TOTALLEVERANDØR TIL MARINE & OFFSHORE

Ensartet kvalitet, dokumentation og høj leveringssikkerhed er uomgængelige krav til Scankab som leverandør af kabler og føringsveje til marine- og offshoreindustrien.

Driftssikkerhed ombord
Scankabs sortiment af skibs- og offshorekabler består af en række særligt slidstærke kabeltyper, som alle har de nødvendige godkendelser.

Vores halogenfrie og brandsikrede skibskabler er specielt designede til at overføre strøm under ekstreme forhold - eksempelvis ved brand.


FIND VORES MARINEKABLER HER

 

 

Vores offshorekabler er udviklet til anvendelse på f.eks. boreplatforme, hvor der kan være risiko for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

Kablerne er UV-bestandige, vandafvisende og mudderresistente. Alle vores kabler er grundigt testet for at garantere deres levetid i krævende miljøer.


FIND VORES OFFSHORE-KABLER HER

 

Udvikler, producent og leverandør

Hos Scankab forstår vi vigtigheden af ensartet kvalitet, hurtig respons og fleksibilitet.
Vores setup er tilpasset vores kunders behov. Hver dag leverer vi til en lang række marine- og offshorevirksomheder, der anvender kabler og føringsveje til alt fra nybygning til renovering eller opdatering af skibe og boreplatforme.

Kontakt os

Brug kontaktformularen herunder, så svarer vi dig inden for 24 timer. 

 

 

 

 

 

 

”De ekstra høje krav der stilles til produkter, der anvendes i marine- og offshoreindustrien bekræfter os i, at markedet efterspørger produkter af høj kvalitet samt at ønsket om teknisk og faglig sparing er vigtigt.

Her kan Scankab bidrage væsentligt og være med til at sikre, at de rigtige produkter også kan leveres”.

 

 

VI LEVERER OGSÅ DINE MARINESTIGER

Vi leverer allerede dagligt marinestiger til en lang række faste kunder. Ved at samle jeres køb af både marinekabler og -stiger hos os, kan I spare tid og optimere jeres projekter. Vi kan levere hele jeres ordre og tilbyde jer konkurrencedygtige vilkår. 

Omfattende lager af marinestiger

Dyk ned i vores omfattende lager, hvor føringsveje og tilbehør, inklusive rustfri komponenter, samles i én pålidelig kilde. Med fokus på marine føringsveje og marinestiger tilbyder vi skræddersyede lagerløsninger, der sikrer, at dine nødvendige materialer er tilgængelige på ethvert trin af projektet.

Vores DNV-GL certificerede marinestiger og tilbehør, tilgængelige i både HDG eller 316SS og med en solid materialetykkelse på 3-5 mm, er designet til at imødekomme de højeste standarder inden for marineprojekter. Fra specialløsninger til standardprodukter - vi garanterer føringsveje og marinestiger af højeste kvalitet, der sikrer sikker og pålidelig energiføring i enhver havmiljøsituation.

Vælg Scankab Systems som din partner og sikr den optimale løsning til dine marine føringsveje og marinestiger.

FIND VORES MARINESTIGER HER