TOTALLEVERANDØR I DRIFTSIKKERHED

Et datacenter der opbevarer følsomme oplysninger og stiller ekstreme krav til driftssikkerhed, bruger enorme mængder af strøm. Bygninger i den liga kræver de helt rigtige kabler, som sikrer forsyningen samt maksimal ydelse under krævende forhold.

I en digitaliseret verden er der ikke tid til strømsvigt
Med Scankab som producent og leverandør af kabler og føringsveje er et kommende datacenter sikret stabil oppetid og energieffektive løsninger. Vi har 25 års erfaring på kabelmarkedet og er kendt for vores faglige rådgivning og gennemtænkte totalløsninger.

”Den infrastruktur, som fremtidens virksomheder kommer til at kræve, betyder bestemt ikke færre kabler. Det er virksomheder, som kommer til at bruge enorme mængder strøm. Den strøm vil Scankab sikre forsyningen af”.

BRUG FOR HJÆLP?

Har du har brug for hjælp, så kontakt Rasmus. Han er vores specialist inden for datacentre og vil med glæde hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller overvejelser. 

Rasmus C. Rimmen
rcr@scankab.dk
+45 6343 1562

ET DRIFTSIKKERT DATACENTER

Vi forstår vigtigheden af en solid infrastruktur og pålidelige kabelløsninger i etableringen af et moderne datacenter. Derfor tilbyder vi omfattende ekspertise og kvalitetskabler specifikt designet til at imødekomme behovene i datacenterbyggeri.

Derfor er vores ekspertteam dedikeret til at hjælpe med at finde de optimale kabelløsninger til bl.a. strømforsyning i datacenteret. Vi tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine specifikke behov og krav til datacenteret. 

Markedsledende kabler

Med markedsledende kabler af højeste internationale standarder, har vi et høj fokus på driftsikkerhed, pålidelighed og brandsikkerhed. 

Vores brede sortiment understøtter behovet for kabler til:

  • distribution af strøm
  • nødsystemer
  • generatorer til nødstrøm
  • VFD systemer
  • mellemspænding
  • kontrol kabler

Download vores PDF, og bliv klogere på, hvordan vi hos Scankab kan hjælpe dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REDUCER RISIKO FOR NEDBRUD MED DE RIGTIGE FØRINGSVEJE

Vælg føringsveje fra Scankab med en overflade, der specielt er udviklet til at forebygge fænomenet ’zink whiskers’.

Med Black C8, IEC 61537 gitterbakken kan du forebygge risici for kortslutning og heraf følgende nedbrud.

Se sortiment på scankabsystems.dk

 

 

 

 

HAR DU HELT STYR PÅ CPR?

Frontløber på CPR-klassificerede kabler

EU-lov har konsekvenser for dig, der skal vælge kabelleverandør. Scankab er med helt fremme - både på viden og på lagerføring af CPR-godkendte kabler, der opfylder den nye produktstandard EN50575. Scankab er leveringsdygtige i installationskabler med højeste brandklasse B2ca- og Cca -s1a, d1, a1.

”Vi hjælper dig som installatør med at rådgive og vejlede dine kunder, så de får en optimal brandsikring”

 

Find vores CPR-klassificerede kabler her

 

Hvorfor bør du vælge kabler fra de højeste brandklasser?

Med B2ca og Cca installationskabler minimeres antallet af skader, nedbrud og gener i tilfælde af brand. Disse kabler er med til at forebygge røgudvikling, partikeldråber og røgsyrer.