Ansvarlige fabrikker

Hos Scankab Cables samarbejder vi med underleverandører og transportpartnere, der kører efter højeste miljøstandarder og prioriterer bæredygtighed lige så højt, som vi selv gør.

Som leverandør til kraftvarmeværker, biogasanlæg, vindmølle- og solcelleparker bidrager vi aktivt til den nationale klimaindsats mod mere vedvarende energi. Men vi har også et internt fokus på vedvarende energikilder. 

Grøn energi

Et ca. 16.000 m² stort solcelleanlæg pryder taget på vores fabrikker i Spanien, og det betyder, at fabrikkerne er 100% selvforsynet med grøn energi.

​Solcelleanlæggene er selvfølgelig installeret med vores egne solcellekabler

Vi har samtidig installeret LED-belysning og fået elektriske gaffeltrucks på vores fabrikker.

 

Herunder kan du se en lille film af installationen på taget af vores fabrikker. Der er brugt næsten 100.000 meter solcellekabel. 

 

 

Ladestandere på vores lokationer

Vi udvider løbende vores bilpark med el- og hybridbiler for at nedbringe mængden af CO2. Her kan vi fjerne op til tre dieselbiler fra CO2-regnskabet for hver eneste elbil, vi sender ud på vejene.
Rundt om på vores lokationer har vi også etableret ladestandere, så både vores ansatte, kunder og gæster kan forsyne deres elbiler med strøm. 

Læs mere om vores eWALL® ladesetup