Bæredygtighed

Teknologien og samfundet har ændret sig markant i de snart 30 år, Scankab har eksisteret. Men én ting har ikke ændret sig. Verden har brug for kabler, og efterspørgslen på en bæredygtig samarbejdspartner har historisk momentum.

Som en af frontløberne inden for udvikling, produktion og levering af kvalitetskabler og føringsveje bidrager Scankab aktivt til den grønne omstilling.
For os handler bæredygtighed især om miljøet med fokus på minimering af energiforbrug, CO2-udledning og affaldsspild.

"Vi kan ikke flytte energi, hvis vi ikke har et kabel. Der skal energi til alt. Som producent af fundamentalt nødvendige forbindelsessystemer kan Scankab gøre en reel forskel, når det handler om at udvikle vores produktionsmetoder og processer i en mere bæredygtig retning."

Grønne indsatsområder

Sådan tager vi et aktivt samfundsansvar
Scankabs brede sortiment af kvalitetskabler er altid testet og certificeret i henhold til internationale standarder. Lovgivning og licensbetingelser er et minimumskrav.

Men vi gør mere end det ved (tryk på kasserne for større version):

 

 

Verdensmål 9 er vores hverdagsmål

Scankab støtter op om FNs Verdensmål med særligt fokus på mål nr. 9. Det handler om at tage aktivt del i opgaven med at bygge robust infrastruktur, fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering og understøtte innovation. Når der er en naturlig sammenhæng med Scankabs kerneforretning, ønsker vi at gå foran i en bæredygtig retning.