TOTALLEVERANDØR TIL INDUSTRIEN

Ensartet kvalitet, dokumentation og høj leveringssikkerhed er uomgængelige krav til Scankab som leverandør af industrikabler og føringsveje til bygninger, anlæg, maskiner og turnkey-projekter.


Fundament for godt samarbejde
Installationsopgaver i industrien stiller ofte høje krav til individuelle og kundetilpassede løsninger. Det forudsætter en teknisk stærkt funderet leverandør med et bredt sortiment af kabler og føringsveje til bygninger, anlæg og maskiner.

Scankab er leveringsdygtig i installationskabler, brandsikre kabler, gummikabler, EMC-kabler, styrekabler, UL- og CSA-godkendte kabler m.fl fra dag til dag.

Som kabelproducent kan vi desuden let konvertere andre kabeltyper til egne brands og derigennem altid sikre en ensartet og høj kvalitet. Alt dokumenteres naturligvis med fyldestgørende datablade.

 

 

SÅ LET FINDER DU DE RIGTIGE KABLER OG FØRINGSVEJE I DEN RIGTIGE DIMENSION OG DOKUMENTERER DIT VALG

Der stilles større og større krav til de kabler og føringsveje, der anvendes og den efterfølgende dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du fra starten af, let kan finde frem til de rigtige kabler og føringsveje.

Som kabelproducent hjælper Scankab Cables dig gerne på vej til den rigtige løsning.

Vi gør meget ud af, at det er let af få adgang til vores datablade, hvor du finder den nødvendige information, som f.eks. CPR-brandklasse, strømværdier, dimensioner, overflader mm.

 

DOKUMENTIONEN ER ALTID LIGE VED HÅNDEN

Se alle databladene eller byg dit eget projektkatalog her...

Vores datablade er opbygget med den tekniske dokumentation, som er nødvendig. Her finder du både brandklasser iht. EN50575 og andre relevante godkendelser. 

 

 

 

”Udviklingen i industrien som fremtiden byder på, betyder bestemt ikke færre kabler eller mindre behov for teknisk og faglig viden. Her kan Scankab bidrage væsentligt og være med
til at sikre, at udviklingen ikke går i stå”.

 

 

TOTALLEVERANDØR AF FØRINGSVEJE

Hos Scankab Cables kan vi mere end blot være totalleverandør af kabler. Med mange års erfaring fra kabelverden har vi opbygget en stor viden om industrielle føringsveje. Til det formål kan Scankab Systems hjælpe med at vælge de rigtige typer af føringsveje til industrien.

Hvorfor vælge føringsveje fra Scankab Systems?

Vi leverer føringsveje i overensstemmelse med branchens højeste standarder og sikrer, at installationskrav og sikkerhedsstandarden opfyldes. Vi har udvalgt markedets bedste løsninger indenfor føringsveje, som er godkendt til brug indenfor medicinalindustri, fødevareindustri og andre krævende industrielle miljøer.

Som en af markedets førende leverandører af føringsveje kan Scankab Systems levere høj kvalitet af relevante føringsveje til industrien.

Se vores store udvalg af føringsveje, kabelstiger, gitterbakker og tilbehør her