eWALL® SCANKAB CHARGING SYSTEM

NEM KABLING OG BESPARELSER AT HENTE MED SCANKABS eWALL® LADESETUP

Scankabs eWALL® ladesetup er let at montere og et innovativt indspark til den grønne infrastruktur. Årsagen til den nemme og billigere installation skal findes i det centrale fladkabel. Kablet monteres på holdere, der blot skal bores ind i væggen, som du kender det fra alle andre beslag.

”Det handler om at forberede infrastrukturen til el-transport bedst og klogest. Samtidig ønsker mange af vores kunder et ladesystem, som både er nemt for dem at installere, skalerbart og fleksibelt for deres kunder. Det får de med eWALL®.

Man kan hurtigt udvide systemet, i takt med at brugerens behov ændrer sig. Du kobler blot flere ladestandere på fladkablet med tilslutningsmodulet, som "bider" sig fast i fladkablet”.

Det intelligente system justerer og fordeler effekten efter det antal el-biler, der er tilsluttet. På den måde understøtter eWALL®-systemet også leverandørernes overvågnings-funktion i ladestationerne.

VORES KUNDER MÆRKER EN STOR FORSKEL

”Vores montører er meget glade for at arbejde med Scankabs eWALL®-system. Der er fejlsikre udformninger på de forskellige moduler, som sikrer, at vi ikke kan montere delene forkert.

Vi opnår faktisk en besparelse på ca. 70% i både montagetid og udgifterne til kabel, fordi vi er fri for at trække et nyt kabel fra hovedinstallationen, hver gang vi skal udvide systemet. Vi kan blot koble på fladkablet, hvor vi har lyst.

70% er altså en besparelse, der er til at tage og føle på”

Hør mere om, hvad Jan Daville fra GodEnergi fortæller om samarbejdet med SCANKAB i den korte video her:


MERE END BLOT STANDARDEN

eWALL® ladesetuppet er halogenfrit og fås i CPR-brandklasse B2ca – den højeste brandklasse. Så udover den nemme kabling og den betydelige besparelse til sammenligning med en traditionel installation, opnår du også et system, der lever op til mere end blot standarden for brandsikkerhed.

 

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at rådgive dig om vores sortiment af elladnings-kabler, så giv os et kald, og lad os finde den rigtige løsning sammen.

Har du brug for et demobesøg, kommer vi gerne forbi og viser dig produkterne.