Installationskabler - halogenfrie

TOXFREE RZ1-K (AS) - 0,6/1 kV

TOXFREE® RZ1-K (AS) er en serie helt unikke halogenfrie installationskabler. Kablerne er opbygget som fleksible installationskabler.

> Se produktsortiment

TOXFREE N2XH-Flex - 0,6/1 kV

TOXFREE® N2XH-Flex er en serie helt unikke halogenfrie installationskabler. Kablerne er opbygget som fleksible installationskabler.

> Se produktsortiment

SCANLET PLUS Premium - 300/500 V

SCANLET PLUS installationskabel anvendes til fast installation eller som forsyningskabel, hvor der stilles krav til anvendelse af et miljørigtigt halogenfrit kabel.

> Se produktsortiment

SCANLET PLUS XGLite 90

SCANLET PLUS® XGLite 90 installationskabel anvendes til fast installation, hvor der stilles krav til anvendelse af et miljørigtigt halogenfrit kabel.

> Se produktsortiment

SCANLET PLUS EQLQ - 450/750 V

SCANLET PLUS® EQLQ anvendes i lavspændingsinstallationer, til normal fast installation, hvor der kræves et skærmet kabel i forbindelse med støj såsom f.eks. EDB-installationer på sygehuse. Lederisolationen er ikke egnet til direkte lyseksponering. 

SCANLET PLUS® EQLQ er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

> Se produktsortiment

N2XCH - 0,6/1 kV

N2XCH er egnet til stationær distribution af elektrisk energi i tørre og fugtige områder samt til installation i rør. Kablet er UV-bestandigt.

> Se produktsortiment

N2XH-J/-O - 0,6/1 kV

N2XH-J/-O installationskabel anvendes til fast installation, som forsyningskabel, eller hvor der stilles krav om mange ledere som f.eks. trafiklys o.a. Anvendes også, hvor der stilles krav til anvendelse af et miljørigtigt halogenfrit kabel. Kan anvendes i tørre og fugtige områder, indendørs som udendørs, indmuret, indstøbt samt nedgravet i jord hvis kablet beskyttes forskriftsmæssigt.

> Se produktsortiment

TOXFREE ROZ1-K (AS) - 0,6/1 kV

TOXFREE® ROZ1-K (AS) kablerne er specielt egnede som signalkabler til transformerstationer. Kablerne kan også anvendes, hvor der stilles krav om dobbeltskærmede kabler i forbindelse med EMC eller andet - eksempelvis inden for industri- og bygningsinstallationer, offentlige byggerier, kraftværker samt motorinstallationer, eller hvor der stilles krav om 0,6/1 kV skærmede halogenfrie 90° C kabler. Kablet er egnet til nedgravning og kan lægges udendørs. 

> Se produktsortiment

SCANLET PLUS Ultra light

SCANLET PLUS® Ultra light installationskabel anvendes til fast installation, hvor der stilles krav til anvendelse af et miljørigtigt halogenfrit kabel. Kan anvendes i tørre og fugtige områder, indendørs som udendørs, indmuret, indstøbt samt nedgravet i jord. Lederisolationen er ikke egnet til direkte lyseksponering. 

SCANLET PLUS® Ultra light er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

> Se produktsortiment

Dine kontaktpersoner

Martin Lentz Larsen

Martin Lentz Larsen

Key Account Manager, Sjælland

mal@scankab.dk
+45 2069 7213
Jens Hald

Jens Hald

Sales Manager, Installation

jh@scankab.dk
+45 6029 7212
Lars Gormsen

Lars Gormsen

Kundesupport

lg@scankab.dk
+45 6343 1550
Claus Madsen

Claus Madsen

Kundesupport

cm@scankab.dk
+45 6343 1536
Freddy Linde Jensen

Freddy Linde Jensen

Commercial Manager

fj@scankab.dk
+45 6029 7211
Søren Porse

Søren Porse

Country Manager

sp@scankab.dk
+45 2069 7205