Instrumentkabler, skærmet

TOXFREE MARINE XO2Z1-K (AS), fællesskærmet - 150/250 V

XO2Z1-K (AS) er et særdeles fleksibelt instrumentkabel til fast installation på skibe. Marinekablet er særdeles velegnet til installation hvor afskærmning er påkrævet. Kablet er halogenfrit med lav røgemission og er brandhæmmende.

> Se produktsortiment

TOXFREE MARINE XO3Z1-K (AS), individuel- & fællesskærm - 150/250 V

XO3Z1-K (AS) er et særdeles fleksibelt instrumentkabel til fast installation på skibe. Marinekablet er særdeles velegnet til installation, hvor afskærmning er påkrævet. Kablet er halogenfrit med lav røgemission og er brandhæmmende. Kablet har individuel- og fællesskærm. 

> Se produktsortiment

TOXFREE MARINE XO2TCuZ1-K (AS) - fællesskærmet

XO2TCuZ1-K (AS) er et særdeles fleksibelt instrumentkabel til fast installation på skibe. Marinekablet er særdeles velegnet til installation, hvor et EMC-skærmet kabel er påkrævet. Kablet er halogenfrit med lav røgemission og er brandhæmmende. Kablet er fællesskærmet. 

> Se produktsortiment

TOXFREE MARINE XO3TCuZ1-K (AS) - 150/250 V

XO3TCuZ1-K (AS) er et særdeles fleksibelt instrumentkabel til fast installation på skibe. Kablet er særdeles velegnet til installation hvor et EMC-skærmet kabel er påkrævet. Marinekablet er halogenfrit med lav røgemission og er brandhæmmende. Kablet har individuel- og fællesskærm. 

> Se produktsortiment

Dine kontaktpersoner

Michael Steenberg

Michael Steenberg

Sales Manager, Industri/Power/Marine

mst@scankab.dk
+45 2069 7204
Claus Madsen

Claus Madsen

Sales, Industri/Power/Marine

cm@scankab.dk
+45 6343 1536
Lars Gormsen

Lars Gormsen

Sales, Industri/Power/Marine

lg@scankab.dk
+45 6029 7218