Offshorekabler

RFOU P1/P8 - 0,6/1 kV

RFOU P1/P8 anvendes som fast installationskabel på boreplatforme til kraft, kontrol og belysning i eksplosionssikre områder, nødsituation og kritiske systemer. Til installation i områder, hvor der er risiko for udsættelse for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

> Se produktsortiment

RFOU(C) S2/S6 - 250 V

RFOU(C) S2/S6 anvendes til fast installation i styrekredse, som instrument- og telekommunikationskabel. Kan anvendes til nødbelysning og i vigtige kredsløb, hvor der er krav om brandsikkerhed. Til installation i områder, hvor der er risiko for udsættelse for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

> Se produktsortiment

RFOU(I) S1/S5 - 250 V

RFOU(I) S1/S5 anvendes til fast installation i styrekredse som instrument- og telekommunikationskabel og kan anvendes til nødbelysning og i vigtige kredsløb. Til installation i områder, hvor der er risiko for udsættelse for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

> Se produktsortiment

P108 UX H-M fleksibel / UX P15 fleksibel

P108 UX H-M fleksibel / UX P15 fleksibel er et flammehæmmende kabel beregnet til jording. Kablet er mud resistent i overensstemmelse med NEK 606:2016 og UV-bestandigt.

> Se produktsortiment

BFOU P5/P12 - 0,6/1 kV

BFOU P5/P12 anvendes til fast installation i styrekredse og lys samt nødbelysning og vigtige offshore-enheder, hvor der er krav om brandsikkerhed. Til installation i områder, hvor der er risiko for udsættelse for mudder, boremateriale eller rensningsmidler. Kablet er brandsikkert i henhold til IEC 60331-21 og skærmet imod elektromagnetiske forstyrrelser.

> Se produktsortiment

BFOU(C) S4/S8 - 250 V

BFOU(C) S4/S8 anvendes til fast installation i styrekredse som instrument- og telekommunikationskabel. Kan anvendes til nødbelysning og i vigtige kredsløb, hvor der er krav om brandsikkerhed. Til installation i områder, hvor der er risiko for udsættelse for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

> Se produktsortiment

BFOU(I) S3/S7 - 250 V

BFOU(I) S3/S7 anvendes til fast installation i styrekredse som instrument- og telekommunikationskabel. Kan anvendes til nødbelysning og i vigtige kredsløb, hvor der er krav om brandsikkerhed. Til installation i områder, hvor der er risiko for udsættelse for mudder, boremateriale eller rensningsmidler.

> Se produktsortiment

4x2xAWG 23/1 S/FTP Cat. 7, UV

Kablet bruges i telekommunikationsnetværket til transmission af analoge og digitale signaler op til 1000 MHz. I kraft af sit unikke design og UV-bestandighed er kablet velegnet til installation i maritime- og offshoremiljøer, men kan også med fordel anvendes til industrielt brug, hvor der stilles krav til øget brandsikkerhed. Kablet er UV-bestandigt, marine-godkendt og parvis, individuelt skærmet. 

> Se produktsortiment

4x2xAWG24/1 S/FTP CAT. 6 LSZH-SHF1, UV

Kablet bruges i telekommunikationsnetværket til transmission af analoge og digitale signaler op til 250 MHz. I kraft af sit unikke design og UV-bestandighed er kablet velegnet til installation i maritime- og offshoremiljøer, men kan også med fordel anvendes til industrielt brug, hvor der stilles krav til øget brandsikkerhed. Kablet er UV-bestandigt, marine-godkendt og parvis, individuelt skærmet. 

> Se produktsortiment

Dine kontaktpersoner

Michael Steenberg

Michael Steenberg

Sales Manager, Industri/Power/Marine

mst@scankab.dk
+45 2069 7204
Claus Madsen

Claus Madsen

Sales, Industri/Power/Marine

cm@scankab.dk
+45 6343 1536
Freddy Linde Jensen

Freddy Linde Jensen

Commercial Manager

fj@scankab.dk
+45 6029 7211
Søren Porse

Søren Porse

Country Manager

sp@scankab.dk
+45 2069 7205