VÆR FORBEREDT PÅ AL SLAGS VEJR MED XTREM® H07RN-F GUMMIKABEL

Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, kan vejret drille og overraske os med temperatursvingninger, regn, blæst og solskin på de mest uventede tidspunkter. Det er i disse øjeblikke, hvor udfordringerne virkelig træder i karakter, og det er her, Scankab Cables er din pålidelige partner.

Temperatursvingninger, regnbyger, frost og pludselige solstrejf slider på selv de mest robuste materialer, men vores XTREM® H07RN-F gummikabel håndterer det hele med en imponerende alsidighed. Fra hård frost til skoldhed sol og alt derimellem er kablet skabt til at gøre livet lettere under selv de mest ekstreme forhold.

FØRSTEKLASSES ALSIDIGHED, UANSET VEJR OG OPGAVE

Kablets alsidighed skyldes i høj grad den Neopren yderkappe, der omslutter kablets kobberledere.

Temperaturresistent
XTREM® H07RN-F beholder sin høje fleksibilitet og mekaniske egenskaber under både ekstrem kulde og intens varme, hvilket gør det ideelt til alle årstider. Samtidig er det også meget lettere at håndtere og installere kablet i forskellige applikationer.

Kan permanent nedsænkes i vand (AD8)
Gummikablet kan permanent nedsænkes i vand uden at miste sin ydeevne, hvilket gør det perfekt til enhver opgave, der involverer vandtæthedskrav.

Ekstrem robusthed
XTREM® H07RN-F gummikablets neopren-yderkappe betyder også, at det er modstandsdygtigt overfor kemikalier og slid i krævende miljøer. Det er bl.a. også derfor, at kablet er flittigt brugt på byggepladser.

Fleksibilitet i verdensklasse
Vores kabel er ikke bare robust, det er også exceptionelt fleksibelt, hvilket gør installation og håndtering til en leg.

XTREM® H07RN-F gummikabel er din ultimative løsning som strømforsyning til en bred vifte af opgaver - uanset, om der er tale om en fast eller fleksibel installation, maritime installationer eller installationer i forbindelse med byggeri eller oversvømmelser. Kablet bruges bl.a. til koncerter, vindmøller og generatorer, men anvendes også typisk til:

Pumper
Sikker og effektiv energiforsyning til pumpesystemer under alle vejrforhold.

Byggestrøm
En pålidelig makker, som opfylder alle byggepladsens strømbehov.

Forlængerledning
Fleksibel og slidstærk forlængerledning, uanset hvor du har brug for strøm.

Strømforsyning til midlertidige opgaver
Kablet er designet til at levere strøm, når du har brug for det, selv til midlertidige opsætninger.

XTREM-kablet er med CPR-klassificering Eca og har bl.a. DNV-godkendelse.

Find databladet på XTREM® H07RN-F her

BÆREDYGTIG PRODUKTION MED FOKUS PÅ GRØN ENERGI

Vi forstår vigtigheden af at beskytte den natur, der danner rammen om vores daglige liv og arbejde. XTREM® H07RN-F serien er produceret på vores egne moderne fabrikker, der drives af 100% grøn energi som en del af vores bæredygtige initiativ, MovingGreen.

Læs mere om vores grønne indsatser

LAD OS HJÆLPE DIG GENNEM ÅRSTIDERNE

Uanset hvilken opgave du står overfor, er XTREM® H07RN-F gummikablet din alsidige løsning. Lad os hjælpe dig med at tackle udfordringerne med en pålidelig og fleksibel partner.

Vi står klar med vores brede udvalg af XTREM® H07RN-F gummikabler, der leveres direkte fra lager. Kablerne er metermærket og godkendt til 1kV.

Med Scankab som din videnstunge samarbejdspartner og leverandør er hjælpen ikke langt væk, når du mangler sparring på installationer, kabelløsninger, CPR, godkendelser, dokumentation og alt derimellem. Så tøv ikke med at kontakte os.

Du finder hele vores sortiment af gummi- og krankabler her