DRILLER DET KOLDE VEJR?

VI HAR LØSNINGEN TIL DINE OPGAVER...

Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, kan vejret drille og overraske os med temperatursvingninger, regn, blæst og solskin på de mest uventede tidspunkter. Det er i disse øjeblikke, hvor udfordringerne virkelig træder i karakter, og det er her, Scankab Cables er din pålidelige partner.

Temperatursvingninger, regnbyger, frost og pludselige solstrejf slider på selv de mest robuste materialer. Derfor præsenterer vi vores XTREM® H07RN-F gummikabel - en ægte mester i at klare udfordringerne:

XTREM® H07RN-F HAR FLERE FORDELE; BL.A.:

✅ Xtrem fleksibilitet under både kulde og varme
✅ Kan permanent nedsænkes i vand (AD8)
✅ Ideel til byggepladsens krav
✅ Metermærket og kvalitetssikret
✅ Godkendt til 1kV

XTREM® H07RN-F ER IDEELT TIL:

Pumper
Byggestrøm
Forlængerledning
Strømforsyning til midlertidige opgaver

Læs mere om H07RN-F her 👇

 

 

BÆREDYGTIG PRODUKTION MED FOKUS PÅ GRØN ENERGI
Vi er stolte over at fremstille XTREM® H07RN-F serien på vores egne moderne fabrikker, drevet af 100% grøn energi som en del af vores bæredygtige initiativ, MovingGreen. Vi forstår vigtigheden af at beskytte den natur, der danner rammen om vores daglige liv og arbejde.

> Grønne indsatser

 

LAD OS HJÆLPE DIG GENNEM ÅRSTIDERNE

Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, står vi klar med vores brede udvalg af XTREM® H07RN-F gummikabler, der leveres direkte fra lager.

Står du og mangler gummikabel, så tøv ikke med at give os besked, og lad os hjælpe dig med at møde naturens udfordringer med selvtillid 💪