Er du god til at skabe langvarige kunderelationer?

- SÅ ER DU MÅSKE DEN ACCOUNT MANAGER, VI SØGER

 

TEAMWORK ER VEJEN TIL SUCCES

Er du den rette Account Manager til jobbet, får du med sikkerhed succes gennem din evne til at bygge relationer og samarbejdet i dit team.

Hos Scankab Cables har vi know-how og erfaringen in-house. Produkterne findes i vores brede produktportefølje, der alle produceres på vores egne fabrikker.

”Hos Scankab Cables er en Account Manager ikke bare ”en kørende sælger”, som nogle vil udtrykke det. Hos os kommer du i dybden med dine kunder og sammensætter det produktprogram og setup der netop opfylder dine kunders behov og krav bedst muligt.”

 

JOBBET

Med reference til vores Sales Manager for installation vil du få ansvaret for salg og udvikling af kunderne i en allerede stærk portefølje. Dit primære fokusområde bliver at analysere, opbygge og pleje relationerne til nye og eksisterende kunder og på en professionel måde få skabt og udviklet den tætte dialog, som sikrer et solidt samarbejde omkring de løsninger, de tilbydes. 

I dagligdagen vil du få et tæt samarbejde med dit team i kundesupport samt resten at et solidt setup af gode kollegaer, hvor i sikrer, at kunderne får den rigtige service og sparring i en travl hverdag. Dine kunder er placeret i hele landet, og når du ikke er på kundebesøg, vil du arbejde ud fra din base på hovedkontoret i Aarup nær Odense.


VORES FORVENTNINGER TIL DIG

  • Du har et smittende godt humør
  • Du har måske en baggrund som f.eks. elektriker, el-installatør eller lignende – men det er ikke afgørende
  • Du er en god forhandler og kender den svære balance mellem kompromis og gennemslagskraft
  • Du er selvstartende og har gode evner til at planlægge og styre din egen tid og indsatser
  • Du er vant til at anvende IT som arbejdsredskab og rapportere i CRM-system

VI TILBYDER:

Et spændende og udfordrende salgsjob i en dynamisk og innovativ virksomhed i kontinuerlig udvikling. Virksomheden har en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Kulturen er kendetegnet ved en fri tone og et stærkt fællesskab.

Vi tilbyder dig en god fast løn, bilordning, PC/tlf., pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får grundig oplæring og backup fra dygtige og erfarne kollegaer, og du får rig mulighed for at indfri dit ønske om at præge virksomhedens fremtid og udnytte dit potentiale fuldt ud.


ANSØGNINGSFRIST

Vi afholder løbende samtaler, så vi modtager gerne din ansøgning hurtigst muligt. Send din ansøgning samt CV og eventuelle bilag til ansogning@scankab.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Jens Hald på tlf. 6029 7212.

 

OM SCANKAB

Scankab-koncernen består af Danmarks førende kabelleverandør, Scankab Cables, der forsyner, udvikler og producerer kabler samt ledninger til det nordiske marked. Virksomhedens sortiment af føringsveje markedsføres under brandet Scankab Systems.