Lagermedarbejder til fynsk virksomhed i stor vækst

Er du en erfaren og dedikeret lagermedarbejder med et talent for effektiv lagerhåndtering og kørsel med truck? Så kan du blive en del af vores dygtige team på 25 lagermedarbejdere!

HVAD VI TILBYDER

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed i stor vækst og med masser af opgaver. Jobbet som lagermedarbejder foregår til tider i højt tempo, så det er vigtigt, at du er omstillingsparat og handlekraftig. Vi værdsætter hinanden gennem arbejdsglæde, humor og sociale arrangementer.

DIN ROLLE HOS OS

Din primære opgave vil være at sikre, at vores kabler håndteres effektivt og præcist; fra pluk og klip til pakning og forsendelse. Kørsel med truck for at hente og bringe kabler vil også være en del af din daglige rutine. Truckkort er derfor et krav. Din arbejdsdag hos os indeholder opgaver som:

  • Pluk, klip af kabler, indlagring af varer
  • Pak, klargøring og forsendelse af ordrer
  • Lagerpleje, kvalitetskontrol og vedligehold af lager
  • Hente/ bringe kabler ved kørsel af truck 
  • Diverse ad hoc-opgaver

ARBEJDSTIDER

Vi har både dagshold og aftenhold. Så du kan vælge den tidsplan, der passer dig bedst.
Dagshold: Mandag til fredag, kl. 7.00 til 17.30
Aftenhold: Mandag til torsdag, kl. 14.00 til 23.00

SÅDAN FÅR DU SUCCES I STILLINGEN

For at trives i denne stilling er det vigtigt, at du er fleksibel og trives i et travlt miljø. En løsningsorienteret tilgang til dine opgaver foretrækkes, da du vil blive udfordret med forskelligartede arbejdsopgaver. Fysisk arbejde appellerer til dig, og du skal være pålidelig og punktlig.

INTERESSERET?

Er jobbet det rette for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på ansogning@scankab.dk. Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet, alder, religion eller handicap til at søge jobbet.


Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet de rette kandidater. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Lagerchef, Ahmad Abdo, på telefon: 2069 7215.