IGEN I ÅR INDTAGER VI ÅRETS VIGTIGSTE MØDESTED

Vi vil ikke gå glip af årets vigtigste begivenhed. Så i år kan du igen finde os blandt udstillerne, når Ajour 2023 går løs den 23.-24. november i Odense Congress Center.

Vores Country Manager, Søren Porse, og Sales Manager, Michael Steenberg, er varmet op til at guide dig igennem alle vores markedsledende kabelløsninger og propper din rygsæk med den nyeste kabelviden og faglig sparring.

Så du går med garanti ikke tomhændet derfra - og vi har selvfølgelig også sørget for en ekstra lille ting om fredagen til de hurtige...

HOLD DIG AJOUR OG KOM FORAN I DIT FAG MED MARKEDSLEDENDE KABELLØSNINGER

Michael og Søren er begge klar til at opdatere dig på vores brede sortiment af markedsledende kabelløsninger til turnkey-projekter, bygninger, anlæg, maskiner m.m., når grøn omstilling, driftsoptimering og videndeling er omdrejningspunktet på vores stand 4101 til Ajour.

Bliv klogere på, hvordan vi imødekommer fremtidens behov og krav med innovative og fleksible kabelløsninger og føringsveje, og hør mere om, hvorfor du skal vælge netop Scankab i en tid, hvor leveringstid især er altafgørende.

Vi sørger for, at du er ajour med de nyeste kabelløsninger og opdaterer dig bl.a. på:

FÅ EN GOODIE BAG MED PÅ VEJEN

Det bliver et par festlige dage i Odense, og derfor har vi sørget for lidt ekstra til at kickstarte dagen derpå. Om fredagen uddeler vi nemlig en GOODIE BAG til de første 50 besøgende på vores stand. Den vil uden tvivl falde i god jord, når vi er på den anden side af festlighederne. Så kom forbi og få en goodie bag med. 

HVOR FINDER DU OS?

Ajour løber af stablen i Odense Congress Center, og vi står klar til at tage imod dig under Scankab-logoet på stand 4101, hal C.

OM AJOUR

Ajour er Maskinmesterforeningens erhvervskonference og årets vigtigste mødested for videndeling, netværk og inspiration. Her er Management & Technology omdrejningspunktet, når en masse dygtige specialister samles under samme tag.

 

> SE PROGRAMMET FOR AJOUR OG TILMELD DIG HER