IGEN I ÅR KAN DU MØDE OS PÅ ÅRETS VIGTIGSTE MØDESTED

Ligesom sidste år er vi nemlig at finde blandt udstillerne, når Ajour 2022 går løs den 24.-25. november i Odense Congress Center.

Så havde du ikke muligheden for at kigge forbi vores stand på AUTOMATIK-messen i Brøndby tilbage i september, så lad os da mødes på Maskinmesterforeningens erhvervskonference i stedet.

Igen i år stiller vi med et stærkt hold, så på standen kan du møde vores Country Manager, Søren Porse, og Sales Manager, Michael Steenberg. De er begge gået i træningslejr for at stå helt skarpt til messen.

KOM FORBI STAND 4101 OG FÅ EN GRATIS SCANKAB-PARAPLY

Novembervejret begynder så småt at vise tænder og det regner og blæser de fleste dage - lige som vi kender efterårsvejret bedst. 

Derfor deler vi disse flotte paraplyer ud på vores stand, så du er helt klar til den regnfulde sæson.

Med vores grønne paraply, kan selv de kedeligste grå og regnfulde dage blive farvestrålende. 
Alt du skal gøre er at registrere dit besøg  – så har vi en paraply klar til dig, når du kommer forbi standen.

VI GØR DIG KLOGERE PÅ MORGENDAGENS KABELLØSNINGER

Michael og Søren er begge klar til at opdatere dig på vores brede sortiment af morgendagens kabelløsninger til turnkey-projekter, bygninger, anlæg, maskiner m.m., når grøn omstilling, driftsoptimering og videndeling er omdrejningspunktet.

Bliv klogere på, hvordan vi imødekommer fremtidens behov og krav med innovative og fleksible kabelløsninger og føringssystemer, og hør mere om, hvorfor du skal vælge netop Scankab i en tid, hvor leveringstid især er altafgørende.

Vi sørger for, at du er ajour med de nyeste kabelløsninger og opdaterer dig bl.a. på:

HVOR FINDER DU OS?

Ajour finder sted i hal C i Odense Congress Center. Du finder os på stand 4101.

OM AJOUR

Ajour er Maskinmesterforeningens erhvervskonference og årets vigtigste mødested for videndeling, netværk og inspiration. Her er Management & Technology omdrejningspunktet, når en masse dygtige specialister samles under samme tag.

Find mere info, se programmet og tilmeld dig Ajour 2022 her