Scankab klæder dig godt på til morgendagens automationsopgaver

Installationsopgaver i industrien kræver ofte individuelle og innovative kabelløsninger. Det forudsætter en teknisk stærk leverandør med stor knowhow, egen produktion og et bredt lagerført sortiment af kabler og føringsveje. Alt det kan du høre meget mere om på AUTOMATIK 2022 den 13.-15. september, hvor vi inspirerer dig til nye løsninger og dyrker relationer.


Hos Scankab har vi en klar ambition om at udfordre branchens standarder og holde fast i den direkte dialog med vores kunder.

Vi er garanter for ensartet kvalitet, dokumentation og høj leveringssikkerhed til opgaver i industrien. Med egen produktion og Danmarks nok største og mest velassorterede lager klæder vi dig godt på med kundetilpassede løsninger, der lever op til branchens nuværende og fremtidige krav.

Mød os på AUTOMATIK 2022
Som industriens innovative samarbejdspartner og frontløber er vi også at finde blandt udstillerne på AUTOMATIK 2022 til september, når automation, transmission, videndeling og relationer er omdrejningspunktet. Her sætter vi fremtidens innovative og fleksible kabelløsninger til især maskiner, maskininstallationer og automation i fokus.

Kig forbi vores stand B1137 til en snak om, hvorfor du skal vælge netop Scankab som din faste leverandør i en tid, hvor leveringstid og leveringssikkerhed især er altafgørende.

Book et møde med os på messen


På messestanden kan du dykke ned i vores brede sortiment til industrien. Bl.a.:

Kabler

  • Nyt sortiment af hybridkabler
  • Kabler til frekvensomformere
  • Styre- og maskinkabler
  • Højfleksible kabler til automation
  • Installationskabler til maskiner og anlæg
  • Gummikabler
  • Dobbeltskærmede EMC-kabler, som f.eks. vores populære TOXFREE ROZ1-K kabler, der fås fra 1,5 mm² og op til 300 mm².

Føringsveje

  • KS80 kabelstiger
  • Rustfrie gitterbakker og kabelstiger
  • Black C8 gitterbakker


Nogle ser bare et kabel, vi ser et solidt fundament for godt samarbejde
Som lagerførende producent er vi leveringsdygtig i mere end 3500 kabeltyper, et bredt sortiment af føringsveje og aktuel viden inden for branchen. Relationer er vores brændstof, vi er altid i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere og producerer vores kabler på vores egne grønne fabrikker.


Som kabelproducent kan vi desuden let konvertere andre kabeltyper til egne brands og derigennem altid sikre ensartet og høj kvalitet. Vi dokumenterer selvfølgelig alt med fyldestgørende datablade.

 

VIL DU MED PÅ MESSE?

Vi håber på at se dig på messen. Derfor får du her en invitationskode: B1137, som du kan bruge, når du henter din billet til messen. Så er billetten gratis.

HENT DIN FRIBILLET HER