Tak for besøget på dette års Automatik 2022

Scankab klæder dig godt på til morgendagens automationsopgaver

Installationsopgaver i industrien kræver ofte individuelle og innovative kabelløsninger. Det forudsætter en teknisk stærk leverandør med stor knowhow, egen produktion og et bredt lagerført sortiment af kabler og føringsveje. Alt det kan du høre meget mere om på AUTOMATIK 2022 den 13.-15. september, hvor vi inspirerer dig til nye løsninger og dyrker relationer.


Hos Scankab har vi en klar ambition om at udfordre branchens standarder og holde fast i den direkte dialog med vores kunder.

Vi er garanter for ensartet kvalitet, dokumentation og høj leveringssikkerhed til opgaver i industrien. Med egen produktion og Danmarks nok største og mest velassorterede lager klæder vi dig godt på med kundetilpassede løsninger, der lever op til branchens nuværende og fremtidige krav.

Mød os på AUTOMATIK 2022
Som industriens innovative samarbejdspartner og frontløber er vi også at finde blandt udstillerne på AUTOMATIK 2022 til september, når automation, transmission, videndeling og relationer er omdrejningspunktet. Her sætter vi fremtidens innovative og fleksible kabelløsninger til især maskiner, maskininstallationer og automation i fokus.

Kig forbi vores stand B1137 til en snak om, hvorfor du skal vælge netop Scankab som din faste leverandør i en tid, hvor leveringstid og leveringssikkerhed især er altafgørende.

VINDEREN AF ET GAVEKORT TIL TIVOLI ER FUNDET

Lodtrækningen har fundet sted, og vinderen har fået direkte besked. 

Tak til alle dem, der deltog i lodtrækningen.