🎉🌟 TAK FOR ET FANTASTISK 2023! 🙌✨

Vi vil gerne rette en kæmpe tak til vores kunder, samarbejdspartnere og alle, der har været en del af vores utrolige rejse i løbet af dette fantastiske år! 🌟

Tak for et fantastisk år, og vi ser frem til at fortsætte vores succesfulde samarbejde i det kommende år! 🤝💚

🚀 Vi ser nu spændt frem mod 2024, hvor vi fortsat vil levere kvalitetskabler, innovative løsninger og personlig ekspertise på højeste niveau til jer alle! 💡 Sammen vil vi skabe mere, lære mere og vokse mere 🚀

🎆 Vi ønsker jer alle et strålende nytår! Må 2024 bringe alle mange glædelige minder 🌈✨

 

🌟 SCANKAB CABLES 2023 RECAP ↩️

Året 2023 har været en spændende rejse for Scankab Cables. Fyldt med oplevelser, opgaver og masser af kvalitetskabler.

Lad os tage et blik tilbage på nogle af højdepunkterne ⬇️

🔗 Kabler, der forbinder fremtiden
Vi har fortsat vores dedikation til at levere markedsledende kabler til B2B-segmenter som installatører, industri, energi, infrastruktur og marine. Vores fokus på grøn energiomstilling blev yderligere forstærket med innovative løsninger inden for Power-to-X, vind- og solenergisektorer.

🌍 Messer
Scankab har markeret sin tilstedeværelse ved internationale messer, hvor vi har haft mulighed for at dele vores ekspertise og udveksle idéer med branchefolk. Møderne har været berigende, og vi ser frem til endnu flere i det kommende år.

🤝 Samarbejde
Vi har været så privilegerede at samarbejde med dygtige, professionelle fra mange forskellige brancher. Fra indkøbere til projektledere, installatører og ingeniører. Hvert samarbejde har været en mulighed for at løse udfordringer og skabe værdi sammen.

 

👫 Team
Bag hvert succesfuldt år står et dedikeret team. Og vores team Scankab har arbejdet hårdt for at hjælpe, servicere og dele viden og passion for vores mission: At levere markedets bedste kabler!

🚚 Et lager i vækst
Hver dag arbejder vi på at have markedsledende kabler på lager, så vi altid kan levere de kabler, der efterspørges hurtigt og direkte til døren eller byggepladsen. Og så markerede 2023 også starten på Scankabs nye domicil og lagerbygninger. Vores nye hovedkvarter vil i fremtiden kunne servicere og håndtere endnu flere opgaver og kabler.

 

Tag et kig på den korte video nedenfor med billeder fra vores begivenhedsrige 2023.

 

Vi ser frem til et endnu mere succesfuldt 2024 sammen med jer alle!

Tak for jeres fortsatte støtte og samarbejde.