SCANKABS MESSEKALENDER 2024

2024 er for Scankabs vedkommende fyldt med nationale og internationale messer fordelt ud over hele året.

Messerne giver os ikke kun mulighed for at præsentere vores innovative og bæredygtige kabelløsninger, men også for at engagere os direkte med vores kunder og samarbejdspartnere. For os betyder det, at vi skaber meningsfulde forbindelser, der varer ved.

Vores overbevisning i Scankab Cables er, at stærke relationer begynder med direkte og personlig dialog. Hos Scankab Cables stræber vi efter at være din pålidelige partner inden for kabelløsninger, og vi engagerer os aktivt ved at deltage på både nationale og internationale messer.

Vi stræber efter at være din foretrukne kabelpartner. Vores deltagelse på messer er en del af vores forpligtelse til at skabe en platform for dialog og forståelse. Uanset om du er projektleder, installatør eller ingeniør, er Scankab din pålidelige kilde til kvalitetskabler og innovative løsninger.

Oplev forskellen med Scankab Cables, hvor kvalitet, innovation og stærke relationer mødes!

Lad os mødes på en af årets messer 👇

SMM I HAMBORG
DEN 3.-6. SEPTEMBER

Vi glæder os i år over at deltage i verdens største maritime messe, SMM. Som branchens førende inden for marinekabler ser vi frem til at præsentere vores innovative løsninger til den maritime industri på denne prestigefyldte begivenhed.

Besøg vores stand B6-402 på SMM, hvor vi vil præsentere vores brede udvalg af avancerede marinekabler. Lad os tage en dialog om, hvordan vores kabelløsninger kan bidrage til at optimere dine maritime projekter.

Vi ser frem til at møde dig og diskutere, hvordan vi sammen kan skabe succes.

AUTOMATIK I BRØNDBY
DEN 10.-12. SEPTEMBER

Vi er også at finde i Brøndby Hallen til september, hvor AUTOMATIK-messen finder sted. 

AUTOMATIK er årets største messe inden for automation, motion & drives og samler et stærkt felt af udstillere og besøgende inden for branchen.

Som industriens innovative samarbejdspartner og frontløber er vi også at finde blandt udstillerne på AUTOMATIK 2024 på stand B 1137, når automation, transmission, videndeling og relationer er omdrejningspunktet.

På messen præsenterer vi vores kabelløsninger og føringsveje til morgendagens automationsopgaver - bl.a. til maskiner, maskininstallationer og industriel automation m.m.

HENT EN GRATIS BILLET MED KODEN "Automatik-31689"

ELMÄSSAN STOCKHOLM
DEN 16.-17. OKTOBER

ELMÄSSAN er Sveriges største fagmesse for hele el- og belysningsbranchen, hvor de nyeste teknologiske trends og innovationer præsenteres. I år fejrer ELMÄSSAN sit 20-års jubilæum, og vi er glade for at være en del af denne festlige begivenhed.

Vi vil være til stede på messen, som løber af stablen i Kistamässan. Du finder os på stand C:19, hvor vi præsenterer vores kabelløsninger og føringsveje.

Kom og besøg os for at lære mere om vores produkter og tjenester, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine projekter. Vi ser frem til at møde dig på messen!

AJOUR I ODENSE
TIL NOVEMBER

Ajour - Maskinmesterforeningens erhvervskonference er en begivenhed, der samler maskinmestre og eksperter fra forskellige industrier for at diskutere og dele deres viden og erfaringer. Scankab Cables vil igen i år deltage, og du finder os ligesom sidst på stand 4101.

AFSLUTTEDE MESSER:

HAVEXPO I BERGEN
DEN 6.-8. MAJ

HAVEXPO er en ny international messe i Norge - et spændende mødested med havbrug og fiskeri som omdrejningspunkt.

Det er tre vigtige dage for havindustrien med fokus på netværk, videndeling og innovationer indenfor branchen.

Vi er også at finde på HAVEXPO – stand A594, hvor du kan dykke ned i vores kabelløsninger til havbrugsindustrien. Bl.a. vores store sortiment af industri- og styrekabler, skibskabler, gummikabler og solcellekabler til flydende solcelleanlæg.
Lad os tage en snak om, hvordan vi kan optimere dine projekter. 

 

EL & TEKNIK I ODENSE
DEN 14.-16. MAJ

EL & TEKNIK er Danmarks største fagmesse for hele branchen, hvor de seneste teknologiske trends og innovationer inden for branchen præsenteres.

Vi vil være til stede på messen, som løber af stablen i Odense Congress Center. Du finder os på stand A-1309, hvor vi præsenterer vores kabelløsninger og føringsveje.

Kom og besøg os for at lære mere om vores produkter og tjenester, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine projekter. Vi ser frem til at møde dig på messen!


ELIADEN I LILLESTRØM
DEN. 28.-30. MAJ

Eliaden er en af Norges største fagmesser. Som morgendagens kabelleverandør inden for energi, industri, automatisering og elektrisk installation er vi selvfølgelig også at finde på Eliaden 2024.

Her fokuserer vi på fremtidens kabelløsninger, når bæredygtig konstruktion, højeste brandsikkerhed og stærke relationer er i fokus.

Vores stand D-01-10 er samlingspunkt for kabelløsninger og ny viden inden for CPR EN50575, bæredygtig konstruktion m.m., hvor dokumentationen skal være i orden. Samtidig kan du høre mere om de muligheder, der er med vores store lagerførte sortiment. 

 

INTERSOLAR EUROPE
DEN 19.-21. JUNI

INTERSOLAR EUROPE løber af stablen i München i juni. 

Her deltager vi i selskab med vores kolleger fra Top Cable. Vores messestand A5-590, fungerer som det pulserende hjerte, hvor vi præsenterer vores innovative kabelløsninger til solenergiindustrien.

Kom forbi og udforsk vores mangfoldige kabelløsninger, og se hvordan vi kan imødekomme dine individuelle behov og ønsker.