VI DELTAGER IGEN I ÅR PÅ MANGE VIGTIGE MESSER

Relationer er afgørende for os hos Scankab Cables, og vi er altid i tæt dialog med vores kunder.

Vi vil gerne mødes med både danske og internationale kunder og samarbejdspartnere for at skabe stærke relationer, der vil vare ved i mange år. Derfor deltager vi igen i år på flere messer både her i Danmark og rundt omkring i Europa.

Vi tror på, at personlig interaktion er afgørende for at opbygge tillid og troværdighed mellem vores kunder og os. Det giver os mulighed for at forstå deres behov og ønsker, og samtidig sikre, at vi kan levere den bedste service og support, der er tilpasset deres individuelle krav og behov.

HI-MESSEN i HERNING
DEN 3.-5. OKTOBER

HI Tech & Industry Scandinavia er en vigtig messe for produktionsindustrien, hvor de seneste teknologiske trends og innovationer inden for branchen præsenteres.

Vi vil være til stede på messen og du kan findes os på stand G 5612. Vi vil præsentere vores produkter og tjenester til produktionssektoren, herunder vores kabelløsninger og føringsveje.

Kom og besøg os for at lære mere om vores produkter og tjenester, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din produktionsproces. Vi ser frem til at møde dig på messen!

 

AJOUR I ODENSE
DEN 23.-24. NOVEMBER

Ajour - Maskinmesterforeningens erhvervskonference er en begivenhed, der samler maskinmestre og eksperter fra forskellige industrier for at diskutere og dele deres viden og erfaringer. Scankab Cables vil igen i år deltage og du finder os ligesom sidst på stand 4101.

 

TAK FOR BESØGET PÅ ELFACK-MESSEN
DEN 9.-12. MAJ

Selvom Elfack-messen i Sverige nu er et overstået kapitel, mindes vi stadig et par rigtig gode dage. For os var det en anledning til at møde vores kunder ansigt til ansigt, udvide vores netværk med andre aktører i branchen og stolt præsentere vores omfattende sortiment af produkter og tjenester.

Vi inviterede alle til at træde indenfor og udforske vores kabel-løsninger, dykke ned i vores ekspertise og opdage, hvordan vi kunne skræddersy løsninger til individuelle behov og krav. Mødet med messens gæster var noget, vi længe havde set frem til, og det skuffede bestemt ikke.

TAK FOR BESØGET PÅ INTERSOLAR EUROPE
DEN 14.-16. JUNI

Den 14.-16. juni løb INTERSOLAR EUROPE af stablen i München.

Det var med stor glæde, at vi deltog i selskab med vores kolleger fra Top Cable. Vores messestand A5-490, fungerede som det pulserende hjerte, hvor vores innovative kabelløsninger til solenergiindustrien blev udstillet med stolthed.

Vi tog glade imod de mange besøgende, som kom forbi for at udforske vores mangfoldige produkter og tjenester, og se hvordan vi kunne imødekomme individuelle behov og ønsker, når det kom til kabelløsninger inden for solenergi.