FREMTIDEN KRÆVER INNOVATIVE OG FLEKSIBLE KABELLØSNINGER

…og dem præsenterer vi dig for på Ajour 2021, der løber af stablen i Odense Congress Center den 25.-26. november.
Her kan du blive klogere på, hvordan vi imødekommer fremtidens behov og krav med innovative og fleksible kabler og føringssystemer.

På standen præsenterer vi vores brede sortiment af kabler og føringsveje til turnkey-projekter, bygninger, anlæg, maskiner m.m. og sørger for, at du er ajour med de nyeste kabelløsninger.

Bliv opdateret på:

KONKURRENCE PÅ STANDEN

Vi genoptager succesen fra vores deltagelse på hi-messen og tager vores sømblok med, så du kan dyste mod os eller de andre besøgende i sømslåning.

Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om et GIN & TONIC-KIT. Vi trækker en vinder mandag d. 29. november, og vinderen får direkte besked.

HVOR FINDER DU OS?

Hal C, stand 4101
Odense Congress Center
Ørbækvej 350, 5220 Odense

HVEM KAN DU MØDE PÅ STANDEN?

Vores Key Account Manager, Michael Steenberg, og Country Manager, Søren Porse, står klar på standen til en kabelsnak om de bedste løsninger til netop dine opgaver og præsenterer dig for vores løsninger til din branche.  

OM AJOUR

Ajour er Maskinmesterforeningens erhvervskonference og årets vigtigste mødested for videndeling, netværk og inspiration. Her er Management & Technology omdrejningspunktet, når en masse dygtige specialister samles under samme tag.

Find mere info, se programmet og tilmeld dig Ajour 2021 her