VI DELTOG PÅ FORÅRETS MESSER

Maj var messetid for os her hos Scankab, og den stod både på danske og internationale messer.

Relationer er vores brændstof. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder og vil gerne mødes med både danske og internationale kunder for at skabe stærke relationer. Derfor deltog vi på flere messer både her i Danmark, men også rundt omkring i Europa. 

TAK FOR BESØGET I HANNOVER
DEN 30. MAJ - 2. JUNI

HANNOVER-messen er det førende samlingspunkt for branchefolk inden for fremstilling, energi og logistik. Her er vidensdeling og netværk i højsædet.

Som industriens innovative samarbejdspartner og frontløber inden for kabelløsninger deltager vi med en stand, hvor vi fokuserer på fremtidens innovative og fleksible kabelløsninger til især maskiner, automation- og robotteknologien.

Vi deltog på stand B65.

TAK FOR BESØGET PÅ ELIADEN I NORGE
DEN 31. MAJ – 2. JUNI

Eliaden er en af Norges største fagmesser inden for elektronikbranchen, hvor fagfolk mødes for at netværke og holde sig opdateret på de seneste trends og løsninger inden for energi, industri, automation og elinstallation.

Som morgendagens kabelleverandør til netop disse brancher var vi selvfølgelig også at finde på Eliaden 2022.

Find mere info om Eliaden 2022

 

TAK FOR BESØGET PÅ EL & TEKNIK I ODENSE
DEN 3.-5. MAJ

I starten af maj var vi at finde i udstillingshallerne i Odense Congress Center som en af de ca. 180 udstillere på EL & TEKNIK-messen. Her satte vi spot på fremtidens kabelløsninger, da bæredygtigt byggeri, højeste brandsikkerhed og relationer var omdrejningspunktet. 

Med vores store know-how og Danmarks nok største og mest velassorterede lager klædte vi de besøgende godt på med kabelløsninger og ny viden inden for CPR EN50575, bæredygtigt byggeri og alt derimellem, hvor dokumentationen skal være i orden. 

 

 

 

TAK FOR BESØGET PÅ INTERSOLAR EUROPE DEN 11.-13. MAJ

Den 11.-13. maj løb INTERSOLAR EUROPE af stablen i München.

INTERSOLAR er verdens førende mødested inden for solcelleindustrien, der hvert år samler branchefolk fra hele verden og sætter fokus på den seneste udvikling og de seneste trends inden for branchen.

Som medlem af Top Cable-gruppen deltog vi på messen, hvor vi satte spot på relationer og fremtidens kabelløsninger til solcellebranchen.