ER DU DANMARKS BEDSTE SÆLGER?

- ELLER HAR DU AMBITIONER OM AT BLIVE DET?

Er du klar til at erobre verden med dine ekstraordinære salgsevner. Vil du arbejde med spændende produkter i et B2B marked? Skaber du naturligt stærke forbindelser til kunden?

Så læs videre, for dette er verdens bedste jobmulighed for dig!

 

DIN REJSE ER KUN LIGE BEGYNDT

Du står måske på springbrættet til at gå fra en god sælger til en fremragende sælger – men mangler stedet til at udfolde dine talenter? Det kan også være, at du er en erfaren sælger, men ønsker at gøre forskellen et nyt sted?

Du trives i et miljø tæt på kollegaer – med fuldt drøn på en varm telefon eller måske som den opsøgende på landevejen.

Fælles er, at du kan omdanne ”måske” til "ja" og salgsmål til triumfer. Du brænder for at opbygge stærke kunderelationer og nyder at kunne komme kunden i forkøbet. Og så er du absolut ikke bange for CRM-systemer, at udarbejde tilbud eller at have kundeansvar for millioner!

 

HÆNGER DU PÅ ENDNU?

Godt, for så er du måske den rette person.

Hvad ved du om kabler? Ikke dem, der får lyset til at tænde eller leverer internet! Nej, de kabler som ingen ser. Som ingen lægger mærke til. Som alle forventer bare virker!

Vores kabler er markedsledende og sælges i et stærkt konkurrencepræget B2B marked, hvor pris og kvalitet hænger tæt sammen. Du behøver ikke være stærk på kabler, men have en teknisk forståelse. Vi lærer dig grundigt op i vores produkter, så du får succes; for kunden, personligt og for Scankab.

 

VIL DU OGSÅ VIDE, HVOR DU SKAL ARBEJDE?

OK. Vi er Scankab Cables - Nordens førende producent og leverandør af kabler. Vi er en virksomhed præget af humor, fællesskab og viljen til at levere de bedste løsninger på markedet til vores kunder. Og så er vi placeret i hjertet af Danmark. Nemlig i Aarup på Fyn. Kun 7 min. fra motorvej og 30 min. til Odense og trekantområdet.

 

HVAD SKAL JEG NU GØRE?

Du skal skrive den bedste ansøgning, du kan. For kan du ikke sælge dig selv til os, kan du nok heller ikke sælge kabler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Country Manager, og din fremtidige chef, Søren Porse på 20697205 / sp@scankab.dk eller HR-ansvarlig Marlene Elkjær på 54551052 / mel@scankab.dk

Når du har skrevet din ansøgning, sender du den til ansogning@scankab.dk mærket: ”SÆLGER” – Samtaler afholdes løbende.