Mød os i Herning 1.-3. oktober

Vi deltager på dette års hi Tech & Industry Scandinavia d. 1.-3. oktober i Herning.

Du finder os i hal G på stand 5638.

Det er gratis at besøge hi-messen, men kræver dog, at du på forhånd har registreret dig i deres online billetsystem. Du kan hente din fribillet her. 

 

SCANKAB – Nogle ser bare et kabel,
Vi ser en forbundet verden

Ensartet kvalitet, dokumentation og høj leveringssikkerhed er uomgængelige krav til Scankab som leverandør af industrikabler og føringsveje til anlæg, maskiner, turnkey-projekter samt installationskabler til bygningsinstallationer. 

”Udviklingen i industrien som fremtiden byder på, betyder bestemt ikke færre kabler eller mindre behov for teknisk og faglig viden.
Her kan Scankab bidrage væsentligt og være med til at sikre,
at udviklingen ikke går i stå”.

Morten Rasmussen, adm. direktør, Scankab

Fundament for godt samarbejde

Installationsopgaver i industrien stiller ofte høje krav til individuelle og kundetilpassede løsninger. Det forudsætter en teknisk stærkt funderet leverandør med et stort knowhow samt et bredt sortiment af kabler og føringsveje.

Scankab er leveringsdygtig i mere end 3500 kabeltyper. Sortimentet til industrien består bl.a. af styre- og maskinkabler, højfleksible kabler til automation, installationskabler til maskiner og anlæg, gummikabler samt dobbeltskærmede EMC-kabler, som f.eks vores populære TOXFREE ROZ1-K kabler, som fås op til 240 mm².

Vores brede sortiment af føringsveje omfatter bl.a. rustfrie gitterbakker og kabelstiger.

Som kabelproducent kan vi desuden let konvertere andre kabeltyper til egne brands og derigennem altid sikre ensartet og høj kvalitet. Alt dokumenteres naturligvis med fyldestgørende datablade.

Kom og mød os til en snak om kabler og føringsveje på HI Tech & Industry Scandinavia 2019 - du finder os i Hal G stand-nr. 5638.

Kig forbi vores stand til en snak med vores dygtige fagfolk, som står klar til at fortælle dig om, hvad du kan bruge vores kabler og føringsveje til samt fordelene ved at vælge Scankab som din faste leverandør.

Dine kontaktpersoner

Michael Steenberg

Michael Steenberg

Key Account Manager, Industri/Marine

mst@scankab.dk
+45 2069 7204
Jens Hald

Jens Hald

Key Account Manager

jh@scankab.dk
+45 6029 7212
Dorthe Skov

Dorthe Skov

Account Manager, Industri

dsj@scankab.dk
+45 2069 7214
Jan Christensen

Jan Christensen

Product Manager, Føringsveje

jc@scankab.dk
+45 6343 1545
+45 2069 7203
Freddy Linde Jensen

Freddy Linde Jensen

Group Commercial Manager

fj@scankab.dk
+45 6029 7211
Søren Porse

Søren Porse

Group Operations Manager

sp@scankab.dk
+45 2069 7205