Automation

SCANFLEX Y 3001 - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt PVC/PVC styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® Y 3001-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for medium mekanisk stress og installation i kabelkæder.

> Se produktsortiment

SCANFLEX CY 3001 - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt EMC-skærmet PVC/PVC styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® CY 3001-kabler er designet til indendørsinstallation, de kan udsættes for medium mekanisk stress i kabelkæder. EMC-skærmede CY-flet mod støj.

> Se produktsortiment

SCANFLEX P 4000 - 300/500 V

Maskin-, styre- og signalkabel til fast og fleksibel installation – specielt anvendeligt i fugtige eller oliefyldte miljøer grundet ekstra beskyttelse i form af ekstra stærk samt slidstærk kappe. Tåler oliepåvirkning i nogen grad. SCANFLEX® P 4000 må kun benyttes på udendørs installationer med beskyttelse for direkte sol og i overensstemmelse med det angivne temperaturområde.

 

> Se produktsortiment

SCANFLEX CP 4000 - 300/500 V

Maskin-, styre- og signalkabel til fast og fleksibel EMC installation – specielt anvendeligt i fugtige eller oliefyldte miljøer grundet ekstra beskyttelse i form af ekstra stærk samt slidstærk kappe. Tåler oliepåvirkning i nogen grad. 
SCANFLEX® CP 4000 må kun benyttes på udendørs installationer med beskyttelse for direkte sol og i overensstemmelse med det angivne temperaturområde. EMC-skærmede CY-flet mod støj. 

> Se produktsortiment

SCANFLEX Y 8000 UL - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt PVC/PVC UL-godkendt styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® Y 8000 UL-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for medium mekanisk stress og installation i kabelkæder.

 

> Se produktsortiment

SCANFLEX CY 8000 UL - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt EMC-skærmet PVC/PVC UL-styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® CY 8000 UL-kabler er designet til indendørsinstallation, de kan udsættes for medium mekanisk stress i kabelkæder. EMC-skærmende CY-flet mod støj.

> Se produktsortiment

SCANFLEX P 8005 - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt PUR/PVC godkendt styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® P 8005-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for medium mekanisk stress og har en øget modstandsdygtighed over for olier, fedt, kølemidler og smøremidler, samt installation i kabelkæder.

> Se produktsortiment

SCANFLEX CP 8005 - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt EMC-skærmet PUR/PVC styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder. 
SCANFLEX® CP 8005-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for medium mekanisk stress og har en øget modstandsdygtighed over for olier, fedt, kølemidler og smøremidler, samt installation i kabelkæder. EMC-skærmende CY-flet mod støj.

> Se produktsortiment

SCANFLEX P 8010 - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt PUR/TPE godkendt styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® P 8010-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for høj mekanisk stress og med en øget modstandsdygtighed over for olier, fedt, kølemidler og smøremidler, samt installation i kabelkæder.

> Se produktsortiment

SCANFLEX CP 8010 - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt EMC skærmet PUR/TPE styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.

SCANFLE CP 8010-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for høj mekanisk stress og har en øget modstandsdygtighed over for olier, fedt, kølemidler og smøremidler, samt installation i kabelkæder. EMC-skærmende CY-flet mod støj.

> Se produktsortiment

SCANFLEX P 8015 UL - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt PUR/PVC UL-godkendt styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® P 8015-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for medium mekanisk stress og med en øget modstandsdygtighed over for olier, fedt, kølemidler og smøremidler, samt installation i kabelkæder.

> Se produktsortiment

SCANFLEX CP 8015 UL - 300/500 V

Ekstemt fleksibelt EMC skærmet PUR/PVC UL styrekabel til transmission af instrumenterings- og styresignaler til maskininstallationer, især til kontinuerligt bevægelige dele, f.eks. kabelkæder.
SCANFLEX® CP 8015-kabler er designet til indendørsinstallation, og kan udsættes for medium mekanisk stress og har en øget modstandsdygtighed over for olier, fedt, kølemidler og smøremidler, samt installation i kabelkæder. EMC-skærmende CY-flet mod støj.

> Se produktsortiment

Roboschlepp PUR

Roboschlepp PUR bruges i kabelkæder og kontinuerlig bevægelige maskiner og robotter. På grund af kablernes yderkappe af polyurethane er deres ydre diameter meget lille, men stadig i stand til at modstå stor mekanisk stress. Kablerne er slidtage- og flammebestandige samt halogenfrie.

> Se produktsortiment

Roboschlepp PUR CY

Roboschlepp PUR CY anvendes i kabelkæder og kontinuerlig bevægelige maskiner og robotter. Kablerne er CY-skærmet. På grund af kablernes yderkappe af polyurethane er deres ydre diameter meget lille, men stadig i stand til at modstå stor mekanisk stress. Kablerne er slidtage- og flammebestandige samt halogenfrie.

> Se produktsortiment

FLEXTRONIC LiCP PUR skærmet

FLEXTRONIC LiCP PUR anvendes, hvor der kræves et højfleksibelt kabel i eksempelvis kabelkæder, eller hvor der er bevægelige maskindele. Halogenfri.

> Se produktsortiment

FLEXTRONIC LiCP-TP PUR skærmet

FLEXTRONIC LiCP-TP PUR anvendes, hvor der kræves et højfleksibelt kabel, f.eks. kabelkæder eller i maskiner hvor der er bevægelige maskindele. Halogenfri.

> Se produktsortiment

Dine kontaktpersoner

Michael Steenberg

Michael Steenberg

Key Account Manager, Industri/Marine

mst@scankab.dk
+45 2069 7204
Dorthe Skov

Dorthe Skov

Account Manager, Industri

dsj@scankab.dk
+45 2069 7214
Jesper Pedersen

Jesper Pedersen

Salgskonsulent, Sjælland

jp@scankab.dk
+45 2069 7213
Jacob Frost

Jacob Frost

Kundesupport

jf@scankab.dk
+45 6343 1543
Lars Gormsen

Lars Gormsen

Kundesupport

lg@scankab.dk
+45 6343 1550
Simon Hansen

Simon Hansen

Kundesupport

sh@scankab.dk
+45 6343 1541
Claus Madsen

Claus Madsen

Kundesupport

cm@scankab.dk
+45 6343 1536
Henrik Hansen

Henrik Hansen

Account Manager, Eksport

heh@scankab.dk
+45 2069 7269
Freddy Linde Jensen

Freddy Linde Jensen

Salgs- og marketingchef

fj@scankab.dk
+45 6029 7211
Søren Porse

Søren Porse

Chief Commercial Officer (CCO)

sp@scankab.dk
+45 2069 7205