Kataloger

Her har vi samlet en række kataloger, som du frit kan downloade. Hvis du har brug for et specifikt katalog med bestemte kabler, kan du altid lave dit eget katalog under funktionen "Byg et katalog".

Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Produktkatalog

Vi har samlet størstedelen af vores produkter i dette produktkatalog. Ud over nyt lækkert design, har vi optimeret brugervenligheden, så det bliver nemmere for dig, at finde lige det kabel, du står og mangler. 

Hvis du har brug for et trykt eksemplar af kataloget, kan du altid kontakte Jacob, Lars eller Skougaard, så de for at få sendt et eksemplar til jer. 

Find kataloget her

Marine- og offshorekabler

Vi har samlet en række kabler og en masse nyttige informationer i vores marine- & offshorekatalog. For at lette jeres arbejde har vi valgt, at lave hele kataloget på engelsk.

Hvis du har brug for et trykt eksemplar af kataloget, kan du altid kontakte Jacob, Lars eller Skougaard, så sørger de for at få sendt et eksemplar afsted til jer.  

Find hele kataloget her

Installationskabler

Vi har samlet vores mest populære installationskabler i dette katalog. Du kan enten læse det online eller downloade en pdf. 

Download kataloget her

Brand- & sikringskabler

Vi har samlet vores mest populære brand- & sikringskabler i dette katalog. Du kan enten læse det online eller downloade en pdf. 

Download kataloget her

Gummi- & krankabler

Vi har samlet vores mest populære gummi- & krankabler i dette katalog. Du kan enten læse det online eller downloade en pdf. 

Download kataloget her

Data- & kommunikationskabler

Vi har samlet vores mest populære data- & kommunikationskabler i dette katalog. Du kan enten læse det online eller downloade en pdf. 

Download kataloget her

Industrikabler

Vi har samlet vores mest populære industrikabler i dette katalog. Du kan enten læse det online eller downloade en pdf. 

Download kataloget her

Industriel automation

Vi har samlet vores mest populære automationskabler i dette katalog. Du kan enten læse det online eller downloade en pdf. 

Download kataloget her

Audio/video-kabler

Vi har samlet vores audio/video-kabler i dette katalog.

Download kataloget her

Dine kontaktpersoner

Jacob Frost

Jacob Frost

Kundesupport

jf@scankab.dk
+45 6343 1543
Lars Gormsen

Lars Gormsen

Kundesupport

lg@scankab.dk
+45 6343 1550
Simon Hansen

Simon Hansen

Kundesupport

sh@scankab.dk
+45 6343 1541
Claus Madsen

Claus Madsen

Kundesupport

cm@scankab.dk
+45 6343 1536